Gecertificeerde producten bepalen vaak de norm voor innovatie, comfort, gemak en betrouwbaarheid. Door het licentie-gebruik van het Space Certified certificaat kunnen de bedrijven die deze producten produceren en op de markt brengen hun bedrijf koppelen aan de opwinding van de ruimte en het publiek informeren over hoe ruimteverkenning het leven op aarde rechtstreeks ten goede komt.

Het officiĆ«le Space Certification Program Seal is een statement dat boekdelen spreekt voor klanten en wordt vaak aangeduid als het “Good Housekeeping Seal of Approval” voor de ruimtevaartindustrie. Door de marketinginspanningen van de Space Foundation profiteren producten met dit certificaat prominent weergegeven van de synergie van miljoenen ruimteboodschappen die elk jaar worden afgeleverd. De Space Foundation ondersteunt actief de marketinginspanningen van elke gecertificeerde partner om uw bedrijf en product op de markt te promoten.

De Space Foundation – bekend om zijn uitstekende reputatie in de nationale en internationale ruimtevaartindustrie – biedt een bedrijf uitstekende netwerkmogelijkheden.