Het RIVM heeft de officiële richtlijnen op zijn website aangepast, en stelt nu expliciet dat mensen via aerosolen over grotere afstand besmet kunnen raken met het coronavirus.
Ook stelt het rijksinstituut niet langer dat verspreiding via grote druppels belangrijker is dan via kleine druppels..

Er is wordt nu geen onderscheid meer gemaakt tussen kleine en grote druppels en dat is een goede en grote aanpassing in de tekst van het RIVM.
Dat het RIVM nu erkent dat besmetting ook over grotere afstand kan plaatsvinden is echt een grote stap, maar het gaat er nu om wat er vervolgens mee wordt gedaan.
Goede ventilatie en luchtverversing moet onderdeel worden van het beleid.

Air-Next heeft hiervoor de oplossing met het enige proactieve en gepatenteerde continu (24-7) desinfectiesysteem om zowel aanwezige virussen (waaronder COVID-19), schimmels en bacteriën in zowel de lucht als op oppervlakken te elimineren.

ActivePure® Technologie is een exclusieve zuiveringsmethode die veel van de dagelijkse problemen met de kwaliteit van de binnenlucht, die we tegenwoordig ondervinden, kan oplossen.
De ActivePure® Technologie zuivert de lucht van o.a. virussen, stof en zwevende deeltjes, maar in tegenstelling tot filters gebruikt het een actieve technologie om zowel lucht als oppervlakken te desinfecteren.
Traditionele passieve technologieën, zoals HEPA, maken gebruik van filters of elektrostatische systemen. Deze verwijderen schadelijke stoffen echter alleen op het moment dat die door de machine stromen. ActivePure® Technologie valt schadelijke stoffen in de lucht en op oppervlakken actief aan en elimineert ze bij contact.
ActivePure® Technologie maakt uitgebreid gebruik van processen die door de natuur worden gebruikt om de buitenomgeving te zuiveren.

Voor meer informatie: ActivePure Technologie

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *